Abc Yangın Tozu Satışı / Dolumu
Buradasınız: Anasayfa / Blog
13 Haziran 2022, Pazartesi
ABC Yangın Tozu Satışı / Dolumu
ABC Yangın Tozu Satışı / Dolumu için firmamızdan destek alabilirsiniz. VEREYA markasına ait yangın tozlarının satışı ile alakalı uzman satış danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Yangın Tüpü için kullanılan tozu hemen teslim edelim. Yangın Tozu satın almak için bize ulaşabilirsiniz.
ABC Yangın Tozu Satışı / Dolumu

ABC Yangın Tozu Satışı / Dolumu için firmamızdan destek talep edebilirsiniz. 20+ Yıldır sektörde tecrübesiyle sektörün önde gelen firmamızı tercih edebilirsiniz. Sipariş öncesi sipariş teyidi ve teslimat hakkında bilgi alabilir firmamızın uzman personeli ile görüşme sağlayabilirsiniz. Firmamızdan alacağınız destek talepleri ücretsizdir. Yangın söndürme tozu için BEYLİKDÜZÜ ve ÇERKEZKÖY'de bulunan ofisimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yangın söndürme tozları kalite olarak ayrılmakta olup, söndürme oranına göre ve kullanım alanına göre sınıf farklılıkları göstermektedir. Aşağıda ABC Yangın Tozunun hangi yangınlarda kullanılacağına dair bilgi verilmiştir. 

A sınıfı yangınlar: Kâğıt, ahşap, kumaş, kâğıt gibi katı madde yangınları.
B sınıfı yangınlar: Akaryakıt, solvent, tiner gibi yanıcı ve parlayıcı sıvı yangınları
C sınıfı yangınlar: Metan propan, LPG gibi yanıcı ve parlayıcı gaz yangınları

Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürücüler : A, B, ve C sınıfı yangınlarda etkilidir. Elektrik yangınlarını da söndürebilmekte olan ve fiyat / performans grafiği yüksek olduğu için en çok tercih edilen yangın söndürücülerdir.

İlk kontrol edilecek bölüm basınç ibresidir. Yangın söndürme cihazında basınç durumunu gösteren ibresi bulunmaktadır. Basınç ibresi yeşil rengin üzerinde ise Cihaz herhangi bir yangın durumunda kullanılabilir durumdadır. Basınç ibresi sağ taraftaki kırmızıya geçmişse, (içindeki yangın söndürme tozunu atabilecek basınç olmadığından) yangını söndürmeyecektir. Anlaşmalı firma hemen aranmalı ve bakıma gönderilmelidir.

İkinci kontrol edilmesi gereken bölüm (yukarıda resimde görüldüğü üzere) görülen mühürlü güvenlik piminin açılmamış olmasıdır. Açık olan pimler zamanla basınç kaçağı yaratacağından bir müddet sonra ihtiyaç duyulduğunda yangını söndüremiyecektir. Açık olan pimler görüldüğünde anlaşmalı firma ile irtibata geçerek yangın söndürme cihazının bakımı yapılmalıdır.

Üçüncü kontrol edilecek bölüm anlaşmalı firma tarafından yangın söndürme cihazının alt tarafı veya yan tarafına yapıştırılan kontrol etiketidir. Etiketin üzerinde dolum tarihi ve son kullanma tarihi belirtilmektedir. İlk dolum tarihi ile bitim tarihi arasında yapılan kontrol bandrolü yine burada bulunur. Tarihi biten yangın söndürme cihazlarının yeniden dolumu yaptırılmalıdır.

 

Yangın tozu siparişi vermek ve bizimle irtibata geçmek için bize iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. Firmamız BEYLİKDÜZÜ merkezli olup, aynı zamanda Çerkezköy'de hizmet vermektedir. 

Yangın tozları yangın söndürücü cihazlarda kullanılmaktadır. Yangın tozları hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Etiketler
abc yangın tozu
abc yangın tozları
abc kaliteli yangın tozu
yangın tozu satın al
yangın tozu nedir
yangın tozu nerelerde kullanılır
yangın tozu nereden alınır
yangın tozu siparişi ver
yangın tozu beylikdüzü
yangın tozu çerkezköy
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın